Home

Junior Associate/Associate publiek recht & omgevingsrecht

Ben jij onze nieuwe collega? Ons kantoor is op zoek naar een medewerker met zin voor initiatief, iemand die met onze cliënten meedenkt om zo een succesvolle koers te kunnen (blijven) varen.

Als partner van verschillende KMO’s en (inter)nationale bedrijven zetten wij ons dagelijks in om hand in hand met de cliënt na te denken over de beste strategie binnen elk dossier. Je wordt meteen betrokken in het heetst van de strijd en krijgt van meet af aan verantwoordelijkheid toegewezen.

Kantoor

Lige Advocaten is een dynamisch advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen dat streeft naar een personal engagement naar zijn klanten toe. Ons huidig team telt zo’n 12 advocaten en is op zoek naar extra versterking op het vlak van publiek recht en omgevingsrecht.

Ons kantoor is voornamelijk actief in het vennootschapsrecht, commerciële contracten en geschillen, insolventie (faillissementen en WCO) en het privaat en publiek bouwrecht, huurrecht, mede-eigendomsrecht, vastgoedontwikkeling, vastgoedtransacties, publiek en bestuursrecht (omgevingsrecht, overheidsopdrachten,…).

Profiel

In het kader van de verdere expansie van ons team publiek recht en vastgoedontwikkeling zal je in aanraking komen met diverse domeinen van het publiek en bestuursrecht, zoals onder meer omgevingsrecht, onteigeningsrecht, overheidsaansprakelijkheid, overheidsopdrachten, publiek-private samenwerking, energierecht, gemeenterecht,...

Je zal als advocaat een uitgebreid pakket aan diensten verlenen aan de cliënten, zoals adviesverlening, contracten opstellen en onderhandelen, het voeren van procedures e.d.

Wij zijn op zoek naar een advocaat met:

  • Bijzondere kennis/interesse in het publiek recht, in het bijzonder ook omgevingsrecht
  • Masterdiploma Rechten (bijkomende relevante diploma’s zijn een pluspunt)
  • 0 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • Goede kennis van het Nederlands en Engels (en eventueel Frans)
  • Commerciële en marktgerichte ingesteldheid en je kan goed in teamverband werken
  • Ambitie om steeds het beste resultaat te behalen
  • Doorzettingsvermogen en stressbestendigheid

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en inspirerende carrière aan waar je aangemoedigd wordt om je grenzen te verleggen! Leuke collega’s en Scheldezicht krijg je er gratis bij.

Overtuigd dat je je plek gevonden hebt? Neem dan gerust contact met ons op via het daartoe bestemd formulier en neem zeker ook een kijkje op onze website voor meer informatie over het kantoor.

Apply for this function

One file only.
16 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.