Home

Bedrijfscultuur

Sinds enige tijd zijn we als kantoor op vlak van werken een radicaal ander pad opgegaan. Iedereen moet graag bij ons werken. En daar werken wij dan weer elke dag aan. Of het nu je jaartraject is dat we samen overlopen of je Deliveroo account is die we samen activeren, we zijn vooral bezig met jou alle middelen te geven om de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

De doelstelling die we onszelf hebben gesteld op vlak van HR en bedrijfscultuur is heel eenvoudig. We willen een bedrijf zijn waar plaats is voor iedereen. Het ene jaar is het andere niet. Elk jaar bepalen we samen hoe jouw jaartraject er dat jaar zal uitzien. Het belangrijkste element hier is dat we samen bouwen aan jouw carrière.

Geen meester of meneer/mevrouw bij ons op de werkvloer maar een no-nonsense opendeur policy waar elke mening telt. Dossiers proberen we zoveel mogelijk te doen in teamverband. Als kantoor willen we deel uitmaken van het managementteam bij onze klanten. Als kantoor willen we dat jij deel uitmaakt van het team dat klaarstaat voor de klant.

Wij werven aan