Home

Junior medewerker/stagiair vastgoedrecht

Kantoor

Lige Advocaten is een dynamisch advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen met een 10-tal advocaten dat op zoek is naar verdere versterking. Ons kantoor focust zich op het ondernemingsrecht in al zijn aspecten.

Als partner van verschillende KMO’s en (inter)nationale bedrijven zetten wij ons dagelijks in om hand in hand met de cliënt na te denken over de beste strategie binnen elk dossier. Je wordt meteen betrokken in het heetst van de strijd en krijgt vanaf de meet verantwoordelijkheid toegewezen.

Kwalitatieve dienstverlening bieden aan ons cliënteel staat bij Lige centraal. Hiervoor investeren wij op constante basis in onze medewerkers en in het kantoor. Verwacht bij Lige dus geen behind the scenes jobinvulling, maar kom rechtstreeks terecht in een geolied team waar je wordt uitgedaagd en waar je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen.


Profiel

Heb je bijzondere interesse of expertise in het voeren van procedures? Heb je oog voor praktisch advies en pragmatische bijstand aan cliënten? Ben je een team-player? Sta je open om in teamverband het onderste uit de kan te halen om onze cliënten bij te staan en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan lijkt jouw profiel alvast waar wij naar op zoek zijn. 


Vereisten

- Bijzondere kennis/interesse in vastgoedrecht (privaat bouwrecht) met focus op geschillen. 
- Masterdiploma Rechten (bijkomende relevante diploma’s zijn een pluspunt)
- 0 tot 3 jaar relevante werkervaring
- Goede kennis van het Nederlands en Engels (en eventueel Frans)


Aanbod

We bieden als kantoor een werkplek aan met groeipotentieel waar je jezelf verder kan ontwikkelen en jouw carrière kan vormgeven tegen een marktconforme verloning. Wij stimuleren en ondersteunen jou als je kiest voor verdere opleidingen en geven je de ruimte om binnen ons kantoor je eigen weg te vinden. Leuke collega’s en Scheldezicht krijg je er zomaar bij.

Overtuigd dat je je plek gevonden hebt? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Solliciteer voor deze functie

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.