Home

Senior Medewerker Insolventie

Ben jij onze nieuwe collega? Ons kantoor is op zoek naar een medewerker met zin voor initiatief, iemand dat met onze cliënten meedenkt om zo een succesvolle koers te kunnen (blijven) varen.

Als partner van verschillende KMO’s en (inter)nationale bedrijven zetten wij ons dagelijks in om hand in hand met de cliënt na te denken over de beste strategie binnen elk dossier. Je wordt meteen betrokken in het heetst van de strijd en krijgt vanaf de meet verantwoordelijkheid toegewezen.

Kantoor

Lige Advocaten is een dynamisch advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen dat streeft naar een personal engagement naar zijn klanten toe. Ons huidig team telt zo’n 10 advocaten en medewerkers en is op zoek naar extra versterking voor onze insolventiepraktijk.

Ons kantoor is voornamelijk actief in het vennootschapsrecht, commerciële contracten en geschillen, insolventie (faillissementen en WCO) en het privaat bouwrecht, huurrecht en mede-eigendomsrecht.

Profiel

  • Masterdiploma Rechten (bijkomende relevante diploma’s zijn een pluspunt)
  • 3 tot 7 jaar relevante werkervaring
  • Goede kennis van het Nederlands en Engels (en eventueel Frans)
  • Je bent commercieel en marktgericht ingesteld en je kan goed in teamverband werken
  • Bijzondere kennis en ervaring in vennootschapsrecht en insolventierecht
  • Je streeft altijd naar het beste resultaat voor ondernemers en bedrijven
  • Sterk analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid in complexe vraagstukken
  • Je bent een doorzetter en stressbestendig

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en inspirerende carrière  aan waar je aangemoedigd wordt om je grenzen te verleggen! Leuke collega’s en Scheldezicht krijg je er gratis bij.

Overtuigd dat je je plek gevonden hebt? Neem dan gerust contact met ons op via het daartoe bestemd formulier en neem zeker ook een kijkje op onze website voor meer informatie over het kantoor.

Solliciteer voor deze functie

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.