Home

Technology

Als technologie-ondernemer is uw intellectuele eigendom vaak het enige wat u écht in handen heeft. Het is het kloppend hart van uw onderneming, uw motor voor groei en uw garantie op een gezonde exit. We helpen u om uw ideeën, broncodes en al uw andere unieke verwezenlijkingen te beschermen tegen kapers op de kust. Daarin zijn we absoluut expert.

Intellectuele eigendomsrechten –  De laatste jaren kenden we een explosie aan vormen van intellectuele eigendom – elk met hun eigen beschermingsmechanismen en mogelijkheden. We zijn graag uw gids in dat kluwen en helpen u om uw kostbare bestanden en informatie maximaal te beschermen.

Privacy en dataprotectie –  De data die u bezit en verzamelt is van onschatbare waarde voor uw bedrijf. Allerlei overheidsinstanties kijken bovendien over uw schouder mee wanneer het aankomt op verzamelen en verwerken van data. Wij zijn de partner bij uitstek om u doorheen deze complexiteit te loodsen.

Licentie- en onderhoudsovereenkomsten – Software aan- of verkopen doet u niet elke dag. Of toch wel? Software, broncodes, databanken, hosted of on premise oplossingen… deze juridische discipline vraagt een verregaande technologische kennis gecombineerd met de nodige juridische expertise. Die hebben we in huis. Wij staan u bij om uw product op een veilige manier te vermarkten.

Samenwerkingsverbanden in de Technology sector – Hand in hand naar de finish? De beste afspraken maken de beste vrienden. Wees voorbereid op wat gaat komen en leg op voorhand de spelregels vast. Samen met u tekenen wij een strategie op maat uit zodat u samen met uw partner(s) kan groeien.

Internet of Things – De wereld staat niet stil en is steeds meer met alles en iedereen verbonden. Ook op juridisch niveau brengt dit nieuwe uitdagingen mee. Gepassioneerd volgen wij de ontwikkeling in IoT op de voet op en beschouwen het adviseren van pioniers in deze materie dan ook als de ultieme uitdaging.

Gaming & Entertainment – U zet toch niet zomaar alles op het spel? Wij staan u bij om enkel beredeneerde risico’s te nemen. Wij reiken de hand aan media- en sport- en spelsector en bieden praktisch advies.

  • Intellectuele eigendomsrechten
  • Privacy en dataprotectie
  • Licentie- en onderhoudsovereenkomsten
  • Samenwerkingsverbanden in de Technology sector
  • Internet of Things
  • Gaming & Entertainment