Home

Start-ups

Denken, durven, doen. Ondernemers dragen wij nu éénmaal hoog in het vaandel bij Lige. Of het nu een prille start-up is die haar algemene voorwaarden wil optimaliseren of een scale-up die zich aan het voorbereiden is op haar volgende kapitaalinjectie, bij ons zijn ze allemaal welkom. Onze passie voor ondernemen zetten we dan ook dagelijks om in praktisch advies voor alle starters die hun weg vinden naar ons kantoor. Niet alleen vanuit onze bewondering voor deze durvers, maar ook om zeer bewust ons steentje bij te dragen aan de economie van morgen.

Die advocaten in hun ivoren toren, daar hebben starters niets aan. Zij zijn nu net op zoek naar praktisch, hands-on juridisch advies waar ze meteen mee aan de slag kunnen. En dat is nu net waar wij voor staan. Een no-nonsense aanpak. 

Bij ons op kantoor staan de deuren wagenwijd open voor start-ups. Het is ook vanuit die mentaliteit dat Lige partner is bij Start it @ KBC en het Darwin Wetenschapspark. Het pad effenen en zoveel mogelijk hindernissen tackelen voor onze start-ups, daar gaan we voor.

Start-ups

- Welke vennootschapsvorm is het meest geschikt voor mijn onderneming?
- Welke afspraken leg ik vast met mijn co-founder?
- IP beschermen, hoe doe ik dat?
- Hoe geef ik mijn algemene voorwaarden en privacy policy vorm?
- Waar moet ik op letten bij een kapitaalronde?
- Hoe hou ik het roer in eigen handen bij een investering?
- Hoe werf ik mijn eerste medewerker aan? En mijn honderdste? 

Start-ups
Start-ups