Home

A personal engagement

Veel advocaten zijn alleen maar dat. Advocaten.

Juridische specialisten die zich in hun ivoren toren opsluiten, omringd door dikke boeken en een aura van onaantastbaarheid. Mensen die u vooral niet te veel mag storen terwijl ze met hun werk bezig zijn. Wij zijn een ander type advocatenkantoor. Wij denken dat u als ondernemer veel meer hebt aan een juridische partner die geïnteresseerd is in uw groei. In uw succes.

We vinden het woord partner zelfs wat mager. We zien onszelf als veel meer. Als een lid van uw team. Een collega die mee verantwoordelijkheid opneemt voor uw toekomst. Die uw onzekerheden begrijpt en uw noden en sense of urgency absorbeert.

A personal engagement

Pas op: we zijn er niet minder advocaat door. We houden nog steeds van in de diepte gaan op dossiers. We zijn nog steeds uitstekende juristen die de wet door en door kennen en precies weten welke argumenten werken tijdens een onderhandeling of voor de rechtbank. Die combinatie van academische uitmuntendheid en praktische juridische ingesteldheid zullen we nooit opgeven.

Maar we vertalen die uitmuntendheid dan wel naar advies waar u als ondernemer iets mee bent. Naar deliverables die iets betekenen voor uw management team. Naar advies dat u helpt om duurzame ondernemingsbeslissingen te nemen.

A personal engagement

Dus u bent best niet te verbaasd als we tijdens onze volgende meeting verrassende vragen stellen. Of als we plots het whiteboard bovenhalen in onze team meeting, in plaats van een wetboek. Of als we u niet laten betalen voor een klein contractje dat we toch hadden liggen en waar we geen extra werk mee hadden. Zo zitten we in elkaar. Het zal u dus ook niet verbazen dat we graag ‘s avonds en in het weekend werken. Want uw bedrijf staat ook nooit stil.

A personal engagement

Lige is uw management-team-lid-met-juridische-creativiteit. Degene die u nodig hebt om uw onderneming naar het volgende niveau te tillen. We nemen die rol erg serieus.

We zien het als a personal engagement.

A personal engagement

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We hebben een zwak voor ondernemers. Gewoon omdat we onszelf meer als een onderneming zien dan als een advocatenkantoor. Maar net als echte ondernemers doen we dat niet door enkel aan omzet en winst te denken, maar door verantwoord en weldenkend om te gaan met werknemers, klanten, leveranciers en het milieu in een proces van continue verbetering.

Lees hier meer over

Maatschappelijk verantwoord ondernemen